ROMANTIKA NA BRAČU

Prvi javni poljubac gay političara u Hrvatskoj: Partner saborskog zastupnika objavio fotografiju

Zagreb: Sabor raspravlja o izboru predsjednika Vrhovnoga suda Republike Hrvatske
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
17.12.2021.
u 09:37

Fotografija je snimljena na Braču, a prvi hrvatski deklarirani gay političar na njoj se ljubi sa svojim partnerom uz panoramski pogled na obalu

Prvi put u Hrvatskoj javnosti pojavila se privatna fotografija nekog hrvatskog gay političara s partnerom. Na društvenim mrežama objavio ju je Matija Stainer, partner Domagoja Hajdukovića, bivšeg zastupnika SDP-a i predsjednika novog saborskog kluba Socijaldemokrata.

Fotografija je snimljena na Braču, a prvi hrvatski deklarirani gay političar na njoj se ljubi sa svojim partnerom uz panoramski pogled na obalu.

Podsjetimo, Hajduković je u nedavnom gostovanju na Večernji TV-u govorio o svom ''izlasku iz ormara''.

– Na neki način to je oslobađajuće. Oslobađajuće je i za hrvatsku političku scenu – kazao je tom prilikom, pojašnjavajući kako se na njegovu primjeru vidi da "bez obzira na seksualnu orijentaciju, ljudi mogu obnašati odgovorne funkcije i da su zapravo kao i svi drugi, razlikuju se samo po malom detalju".

Svima koji taj proces još uvijek nisu prošli, poručio je kako im šalje puno podrške i ljubavi jer zna koliko je to teško. 

– Ima života nakon izlaska iz ormara, to je oslobađajuće iskustvo. Oni će sami odlučiti kada je to najbolje učiniti – zaključio je.

 
 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije