Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Drama u Kaštelima: Jedna osoba propucana, druga napadnuta sa sjekirom

Kaštel Novi: U požaru oštećena dva vozila, policija osigurala mjesto događaja
Ivo Cagalj/PIXSELL
01.04.2024.
u 20:57

Osoba koja se dovodi u vezu s događajem je uhićena i dovedena je u službene prostorije policije.

PU Splitsko-dalmatinska izvijestila je o incidentu koji se dogodio u ponedjeljak navečer. U Kaštel Štafiliću oko 19:30 došlo je do ozlijeđivanja dvije osobe. "Prema prikupljenim informacijama jedna osoba je  zadobila ozljede iz vatrenog oružja, dok je druga osoba zadobila ozljede nanesene  oštro-tupim  predmetom", navode u priopćenju.

Obje osobe su  prevezene na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu. a osoba koja se dovodi u vezu s događajem  je uhićena i dovedena je u službene prostorije policije. Kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih činjenica i rasvjetljavanja okolnosti događaja je u tijeku, navode iz splitske policije.

Dalmatinski portal piše kako je do sukoba navodno došlo zbog parkinga, a da je oružje s kojim je napadnuta jedna od osoba bila sjekira.

- Zaprimljene su dvije muške osobe. Prvi pacijent (1978.) zadobio je tri prostrijelne rane u području abdomena, lijeve natkoljenice i desne nadlaktice. U ovom trenutku je u tijelu hitan operativni zahvat nakon kojeg će se moći procijeniti težina ozljeda. Drugi pacijent (1978.) zadobio je ranu u području glave. Medicinska obrada je u tijeku - odgovorili su iz splitskog KBC-a za Slobodnu Dalmaciju.

Izrael napao iranski konzulat u Damasku: Ubijen zapovjednik iranske revolucionarne garde

Kaštel Novi: U požaru oštećena dva vozila, policija osigurala mjesto događaja
1/7

Komentara 11

TR
Tripoli
21:24 01.04.2024.

Još jedan običan dan u kaštelima...

Avatar southman
southman
21:05 01.04.2024.

Samo pucaj ! Pucamo.na celnika DORH-a pasto bi "obicni ljudi" bili sigurniji.

ST
sttipe
22:08 01.04.2024.

Kada će početi praksa novinarskih evidencija, starih znanaca, s analizom rada policajaca i sudaca, da se vidi zašto Filipu 40 godina, a nekima drugima sloboda.. Drugačije politika i sudstvo manijake neće dirati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije