Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI HRVATSKA KLIZNUTI UDESNO

Puhovski: DP bi se lakše složio s Milanovićem oko Istanbulske konvencije i granica nego s Plenkovićem

23.04.2024.
u 19:39

Spominjanje nekakvog nametanja rodne ideologije kroz Istanbulsku konvenciju je lažna isprika kojom se nasrće na ženska prava, kao i u njihovom tumačenju toga kada počinje život i zabrani pobačaja. Takvi desničarski stavovi rezultat su onoga kako oni vide klasičnu ulogu žene u patrijarhatu – ona nema zahtjeva, ona šuti, kuha, pere, pegla, nasilje nad njom je, po njima, privatna stvar – kaže Sanja Sarnavka

Komentara 25

FR
FraneTente1861
20:38 23.04.2024.

Veliki ljevicar Puhovski i neka ta Sarvanka sigurno ljevicarka govore gluposti.Sarvankina teza da DP zeli zene samo "u kuhinju, da peru i peglaju" je glupost.Nisam nikada cuo za nju!

GO
goran2hr
21:46 23.04.2024.

Dok u istu istambulsku trubicu pušu Sarnavka, Puhovski i Plenković, HDZovcima tu ništa nije čudno?

LL
lijepa_li si
21:43 23.04.2024.

čemu uopće služe izbori? po tumačenju zadrugara i regresivne ljevice to je obična farsa, jer po njima stanje je zacementirano ako oni izgube izbore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije