Pomoć

Pula oslobađa plaćanja komunalne naknade oštećene u oluji u rujnu

pula, istra, poplava (1)
Saša Miljević/PIXSELL
24.11.2010.
u 10:41

Pulski gradonačlenik Boris Miletić donio je odluku da se pomogne građanima Štinjana, Velog Vrha i užeg središta Pule

Pulski gradonačelnik Boris Miletić donio je odluku da se pomogne građanima Štinjana, Velog Vrha i užeg središta Pule zbog olujnog nevremena koje je pulsko područje zahvatilo 24. i 25. rujna. Građani s tog područja bit će oslobođeni plaćanja komunalne naknade za iduću godinu.

Gradsko povjerenstvo za procjenu štete od elementarnih nepogoda za Pulu razmotrilo je prikupljene podatke vezane uz štete od poplave i predložilo davanje pomoći fizičkim osobama vlasnicima objekata navedenog područja kroz oslobađanje od plaćanja komunalne naknade.

Povjerenstvo je utvrdilo da je visina ukupne prijavljene štete od poplava manja od 20 posto ostvarenih proračunskih prihoda Grada Pule u prethodnoj fiskalnoj godini, iz čega proizlazi da nema osnova za potraživanje pomoći za ublažavanje i uklanjanje posljedica elementarne nepogode iz državnog proračuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije