IZBORI U SPLITU

Puljak: Najavljujemo povlačenje zamjenika Kuzmanića kako ne bi došlo do pravnih problema

Ivica Puljak i Bojan Ivošević podnijeli ostavke, Split ide na nove izbore
Ivo Cagalj/PIXSELL
04.04.2022.
u 20:13

A uskoro očekujemo da se Andrej Plenković još snažnije uključi u splitske izbore - imenovanjem svog kandidata za gradonačelnika. Čekamo službenu potvrdu ove vijesti i vidimo se na izborima", navodi se u statusu.

Gradonačelnik Splita Ivica Puljak oglasio se na Facebooku i najavio povlačenje svojeg zamjenika Kuzmanića kako ne bi došlo do pravnih problema.

Status prenosimo u cijelosti.

"Čini se da se Andrej Plenković napokon odlučio uključiti u izbore u Splitu i nametnuti Gradu svog povjerenika. Sada sve stranke napokon mogu biti zadovoljne i hrabre da izađu i na izbore za Gradsko vijeće. Nama to nije problem jer želimo izbore na svim razinama.

Najavljujemo povlačenje i zamjenika Antonija Kuzmanića kako ne bi došlo do pravnih problema, jer izgleda da Plenkovićev ministar zakon tumači suprotno većini pravnih stručnjaka. A uskoro očekujemo da se Andrej Plenković još snažnije uključi u splitske izbore - imenovanjem svog kandidata za gradonačelnika. Čekamo službenu potvrdu ove vijesti i vidimo se na izborima", navodi se u statusu.

 

Komentara 3

ST
starsandstripes
13:00 05.04.2022.

do kakve to pravne zavrzlame moze doci ako si u pravu....odustajes jer si u krivu

Avatar matezanki13
matezanki13
20:17 04.04.2022.

Tamara Visković, gradska vijećnica platforme Možemo, smatra da uz gradonačelnika Ivicu Puljka i zamjenika Bojana Ivoševića treba otići i dogradonačelnik Antonio Kuzmanić. Puljkova programska partnerica ističe da ako izvršne vlasti nema, onda treba imenovati povjerenika. - Ne može se istovremeno biti i kandidat za gradonačelnika i upravljati gradom preko svog prvog suradnika Zar i ti sine Brute,prisililo te.još dva manevra i nemaš di

DU
Deleted user
10:28 05.04.2022.

Možda građani pinovo izaberu bracu i seku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije