'HDZ panično traži kandidata'

Puljak: Zanima me koji će to ugledni građanin Splita pristati da bude smokvin list za Vicu Mihanovića

Mihanović Puljak
Foto: Ivo Cagalj/Milan Sabic/PIXSELL
1/3
01.04.2022.
u 09:32

- Čekamo da nam HDZ predstavi najbolju prvotravanjsku šalu. Jedno novo lice i priču da je to novi HDZ koji nema veze sa starim - poručio je Puljak

Ivica Puljak, koji je jučer sa zamjenikom Bojanom Ivoševićem objavio da podnose ostavke na svoje dužnosti te da Split ide na izbore, danas je na svom Facebook profilu ustvrdio kako "HDZ traži novo lice". 

- HDZ u Splitu panično traži kandidata koji će zamijeniti doktora Vicu. Baš me zanima koji će to ugledni građanin Splita pristati da bude smokvin list za Vicu Mihanovića, kriminal i korupciju HDZ-a i koaliciju s Kerumom.

Čekamo stoga da nam HDZ predstavi najbolju prvotravanjsku šalu. Jedno novo lice i priču da je to novi HDZ koji nema veze sa starim. Već smo takvu priču imali prilike gledati. Znamo kako uvijek završi - poručio je Puljak. 

Podsjetimo, na jučerašnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare u Banovini, Puljak je rekao kako ovo nije uvjetna ostavka te da se sve političke opcije slažu s time da se raspusti vlast.

Pozivam Mihanovića i Keruma da izađu na ovaj megdan – rekao je Puljak i dodao da će građani pokazati kakav Split žele.

Komentara 5

AN
ante555
10:28 01.04.2022.

Najbitnije za Split je da nesposobnog puljka vise necemo gledat, sve ostalo je puno bolje

JA
Jania
13:37 01.04.2022.

Puljak, imao si priliku, ali si je upropastio zbog svoje nesposobnosti i političke korupcije. Ostat ćeš zapamćen kao gradonačelnik čija je uprava otpustila čistačicu - samohranu majku sa zdravstvenim problemima i to proglasila trijumfom reorganizacije gradskih poduzeća. Stidi se!

PA
pavlov
10:40 01.04.2022.

Sve se svodi na: Kad smo mogli, onda nismo mogli - a sad kad bi trebali moć, sad ne moremo.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije