GAF TJEDNA

Putin gurao od sebe nasrtljivog Dodika kojemu je jedan poljubac bio malo

Russia's President Putin and Serb Republic's President Dodik meet in St Petersburg
Foto: ANTON VAGANOV/REUTERS
1/6
09.06.2024.
u 12:00

Putin je na sastanku rekao da Rusija ne mijenja stav u vezi s Daytonskim sporazumom te da smatraju da je Dayton temelj za očuvanje situacije u BiH

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, entiteta BiH, bio je ovaj tjedan u Rusiji koju i inače često pohodi jer su mu na Zapadu vrata uglavnom zatvorena kao, uostalom, i Vladimiru Putinu. Ruski predsjednik primio je Dodika koji mu je razdragano krenuo u susret i poljubio ga. Htio je Dodik dati Putinu još poneki poljubac, ali ovaj ga je na Milino iznenađenje odgurnuo od sebe. Neugoda je nakratko zavladala u dvorani, kao, uostalom, i kod svih onih koji su naknadno pogledali video. Čudno kako Dodiku nitko nije rekao da Putin baš i ne voli prisnost te često, posebice od pandemije, sjedi poprilično udaljen od svojih gostiju.

Putin je na sastanku rekao da Rusija ne mijenja stav u vezi s Daytonskim sporazumom te da smatraju da je Dayton temelj za očuvanje situacije u BiH. Izjava vjerojatno nije dobro sjela Dodiku koji uporno ponavlja da će odcijepiti RS, a to je upravo u suprotnosti s Daytonskim sporazumom i očuvanjem mira, što barem javno propagira i njegov prijatelj Putin. 

FOTO Susret kojeg će Putin pamtiti do kraja života: Dodik ga pokušao poljubiti, ovaj se izmaknuo

Russia's President Putin and Serb Republic's President Dodik meet in St Petersburg
1/9

Komentara 8

BP
Besposlen pop
12:15 09.06.2024.

Genocidaš(i) uz zločince. Prirodno i očekivano

Avatar CUBE
CUBE
12:03 09.06.2024.

Davno ne videsmo Dodikov jezik kako u usnoj šupljini palaca

Avatar ljutapica
ljutapica
12:51 09.06.2024.

Genocidno govedo bi sve balilo 3 puta, a čak se i zločinac izmiče 🤣.... Nek sačeka Milanovića da se vrati iz Brazila pa nek navali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije