Izložbu mu pokazao guverner

Putin obišao muzej u Sankt Peterburgu: Ispričao kako su njegovoj majci ukradene kartice za hranu

Russia's President Putin takes part in events commemorating the anniversary of breaking the siege of Leningrad
Foto: SPUTNIK/REUTERS
1/5
18.01.2023.
u 12:45

Putin danas, povodom 80. obljetnice probijanja opsade Lenjingrada, sudjeluje u komemorativnim događanjima

Ruski predsjednik Vladimir Putin posjetio je danas Muzej obrane i opsade Lenjingrada te tom prilikom ispričao kako su njegovoj majci ukradene kartice za hranu. Izložbu mu je pokazao guverner Sankt Peterburga Aleksander Beglov. Među izlošcima su bile kartice s hranom, čija se boja mijenjala svakog mjeseca kako bi se spriječile prijevare.

"Ukrali su kartice moje majke. Prišla je da ih primi, netko joj je dao ruku, zgrabio je i pobjegao", podijelio je predsjednik Putin, prenosi RIA

Šefu države u obilasku je pokazano kako su stanovnici opkoljenog Lenjingrada ručno dobivali struju. Guverner je to demonstrirao, objasnivši kako je potrebno pronaći pravu brzinu jer ako je ona prevelika, žarulje će pregorjeti, a ako je premala, neće svijetliti. 

Putin danas, povodom 80. obljetnice probijanja opsade Lenjingrada, sudjeluje u komemorativnim događanjima. Položio je cvijeće na "Granični kamen", kao i na masovnu grobnicu te spomenik "Majka domovina". Također, sastao se s veteranima Velikog domovinskog rata i stanovnicima opkoljenog Lenjingrada. Osim toga, planiran je posjet tvornici Obukhov i susret s radnicima.

VIDEO Medvedev iznio svoja predviđanja za 2023.: Stvorit će se Četvrti Reich, izbit će ratovi, a Elon Musk bit će novi vođa...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije