Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetnje iz moskve

Putinov pristaša izjavio: 'Iduća denacifikacija Njemačke mora biti sustavnija'

Foto: Twitter screenshot
1/4
30.08.2022.
u 22:01

U talk showu je govorio o Europi i kakva je situacija 30 godina nakon što je SSSR prestao okupirati istočnu Njemačku i zemlje istočne Europe

Ruski televizijski novinar Vladimir Solovjov nedavno je u talk showu na ruskoj državnoj televiziji Rusija 1 izjavio kako ''iduća denacifikacija mora biti sustavnija''.

Solovjov je inače poznat da propagira stavove Vladimira Putina, a nazivaju ga čak i 'Putinovim glasom'. 

U talk showu je govorio o Europi i kakva je situacija 30 godina nakon što je SSSR prestao okupirati istočnu Njemačku i zemlje istočne Europe. 

Kako je kazao, 'denacifikacija Njemačke i Europe' brzo se ispuhala.

- Pogledajte samo, u povijesnom smislu, koliko brzo se ispuhala denacifikacija Njemačke i Europe. Nije prošlo ni 30 godina otkako je Sovjetski Savez prestao okupirati Njemačku i istočnu Europu. I sad imamo to što imamo - kazao je. 

- Zaključak koji treba izvući iz toga je da sljedeća denacifikacija Njemačke mora biti sustavnija, potpunija i više ideološka nego što je bila ranije - dodao je Solovjov.

Inače, Solovjova je Zapad sankcionirao još početkom ožujka, svega nekoliko dana nakon početka ruske invazije, i to zbog podržavanja rata odnosno stavova Vladimira Putina. 

>> VIDEO Putin pali plin koji je trebao biti dostavljen Europi? Sateliti snimili neobičnu aktivnost u ruskom postrojenju

Komentara 8

FU
Fusnota
23:51 30.08.2022.

Što se drugo može očekivati, Propagana na nivou predsjednika Rusije. Psihopatološki ološ. Sad samo da se jave komentarom Ljubitelji ruskog svijeta.

Avatar HrvatskiZmaj
HrvatskiZmaj
22:54 30.08.2022.

Crkni

JW
Jim West
07:53 31.08.2022.

Gdje nestadoše svi apologeti ruske intervencije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije