Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAN U ZAGREBU

Čačiću prijeti ovrha jer nije platio 7 računa za grijanje: Dužan je 2865 kn

Zagreb: Radimir Čačić, predsjednik stranke Reformista
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/3
02.11.2022.
u 13:15

Riječ je o tražbini od ukupno 2.865 kuna, budući da nije plaćeno sedam računa iz prošle i početka ove godine za grijanje njegovog zagrebačkog stana od 41 kvadrata

Radimiru Čačiću, lideru Reformista, zaprijetila je ovrha zbog dugova za grijanje za njegov stan u Zagrebu.

Javni bilježnik Zvjezdana Rauš Klier donijela je rješenje o ovrsi Čačića zbog dospjelih potraživanja prema izvatku iz poslovnih knjiga HEP Toplinarstva iz kojeg se vidi da čelnik Reformista ima dug za grijanje. Riječ je o tražbini od ukupno 2.865 kuna, budući da nije plaćeno sedam računa iz prošle i početka ove godine za grijanje njegovog zagrebačkog stana od 41 kvadrata čija je vrijednost prije nekoliko godina procijenjena na 280 tisuća kuna, pišu Varaždinske vijesti.

Čačić treba u roku od osam dana od dana njegove dostave ovrhovoditelju namiri tražbinu iz prijedloga za ovrhu zajedno s odmjerenim troškovima od 650 kuna ili javnom bilježniku podnijeti prigovor protiv rješenja o ovrsi s obrazloženjem o kojem će odlučiti sud. 

Imovina predsjednika Narodne stranke - reformisti računa se u milijunima kuna pa je neplaćanje računa za grijanje posljedica svega samo ne neimaštine. Da je tako, potvrđuje i Čačićeva izjava.

- Iskreno, nemam pojma, ali je moguće da su me ovršili. Vjerojatno jesu i to je sada podmireno. Ne bi bilo prvi put da nisam platio poneki račun za taj stan jer u njemu ne živim.. Znači našli su mi dramatičam slučaj, nisam platio grijenje. Neka mi to ostane najveći krimen u životu i bit će dobro, rekao je za Čačić za Novi list, dodajući da je za to što je njegovo neplaćanje računa dospjelo u medije zaslužan netko od njegovih političkih suparnika, napominjući da misll kako Anđelko Stričak više ne želi biti varaždinski župan, već bi natrag u Sabor, ali mu stranka ne dopušta da podnese ostavku jer bi uslijedili izbori na kojima bi HDZ izgubio.

Video - Čačić: Možda je Zdravko Marić otišao da se vrati. Budući premijer? Moguće. Meni je prihvatljiv

Komentara 3

DA
damascus
14:17 02.11.2022.

A namjeravana "monetizacija " dakle prodaja auto cesta i provizija od par stotina milijuna koju bi on stavio u svoj džep, se zaboravilo. Propala mu vlada u kojoj je bio i auto- ceste nisu prodane a uredno se isplaćuju anuiteti kredita. On je tvrdio da to ne može (radi svoje provizije) a vidi se da to ipak debelo može. On je svakako jedan od najvećih ako ne i najveći lopov unutar kaste korumpiranih političara.

IC
ICCO
13:28 02.11.2022.

Pod hitno nazad u koaliciju sa adezeom. Prvi sa Stričakom na narodnjake

OP
Ocvali pupoljak
15:04 02.11.2022.

Ovaj kada bi platio sva obeštecenja za preminule i firme otjerane u stečaj, radnicima neisplacene place, dugove dobavljačima,danas bi bio gole guz..ice i na ulici. To bi bila jedina pravda, donkle. A ne da isķace iz paštete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije