"Dolje s političkom elitom"

"Radnička borba" zastupnike u Saboru zasula hrpom letaka

sabor
Arhiva VL
03.12.2009.
u 12:17

Dok se u Hrvatskom saboru vodila žustra rasprava o suzbijanju droga, skupina koja se naziva "Radnička borba" zastupnike je zasula letcima s natpisom - dolje s političkom elitom.

Dok su saborski zastupnici žustro raspravljali o suzbijanju opojnih droga, sa saborske galerije skupina koja se naziva "Radnička borba" zasula ih je hrpom letaka.

Pod motom "dolje s političkom elitom" skupina se u svom letku obrušila na politiku parlamentarnih stranaka za koju tvrde da je bila vođena u interesu krupnog kapitala, a protiv svih radnika, studenata, nezaposlenih i umirovljenika.

- Vi ste direktno krivi za uništavanje na tisuće radnih mjesta i na tisuće života. To vam se neće zaboraviti. Zadnji zločinački potezi - pripremanje konačne likvidacije brodogradnje, uvođenje Kriznog poreza, proturadnički Zakon o radu, potpuno ignoriranje studentskih zahtjeva za besplatnim školstvom... samo su nastavak vašeg služenja vladajućoj klasi - piše u letku. Zastupnicima su ujedno poručili i da će se pred njihove oči zbunjene blokiranim fakultetima uskoro naći i blokirane tvornice, ceste i ulice.

- Tada vam neće pomoći ni zaštitne ograde, niti sva policija ovoga svijeta postavljena na Markov trg. Vašu vlast kapitala zamijenit će radnička vlast - poručila je Radnička borba.

Komentara 28

OB
-obrisani-
12:47 03.12.2009.

abendblatt..u njemackoj, danas...nix arbajt..????.. ..nema komunista..to je borba nas HRVATA, za svoja prava i nepravdu u nasoj j drzavi.... ..kako se vi u NJemackoj borite..isite bez pisnuti na ARBEITSAMT..ili SOCIJALAMT...??? .

OB
-obrisani-
12:49 03.12.2009.

i ovdje opet USTASE..u pm 3.......opet se deru..!!!

MB
mr_brown
12:55 03.12.2009.

Past će Sila i Nepravda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije