ODGOVOR NA KRITIKE:

'Ostojić nije sramota SDP-a, takve optužbe govore najviše o Mostu'

Ranko Ostojić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
12.02.2016.
u 15:36

Most: Ranko Ostojić je prava slika onoga u što je Zoran Milanović pretvorio SDP

Bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić danas je napokon imenovan predsjednikom saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost. Ostojića je, unatoč dobro poznatim prijašnjim neslaganjima, podržala i većina zastupnika Mosta.

Kako bi pokazali da i dalje nemaju previsoko mišljenje o Ostojiću, mostovci su na Facebooku objavili izjavu zastupnika Mare Krstića, koji je u Sabor ušao kao zamjena Bože Petrova. Krstić je Ostojića nazvao SDP-ovim problemom i sramotom.

– Ranko Ostojić je prava slika onoga u što je Zoran Milanović pretvorio SDP, horda huškača koji znaju samo sijati mržnju i podjele i vrijeđati. Žao nam je sto je SDP Hrvatske inzistirao na Ostojiću i mi smo ga podržali isključivo jer to mjesto pripada oporbi iako čovjek koji se izražava na takav način nije zaslužio da vodi ovaj Odbor – stoji u izjavi objavljenoj na Mostovu Facebooku.

SDP je poslije priopćenjem reagirao na kritike, zaključujući da je "ovakva reakcija Mosta bila nužna da se donekle smire napetosti u koaliciji Mosta i Domoljubne koalicije, imajući na umu da je Most glasao protiv svojih koalicijskih partnera".

– Iznenađuje nas reakcija Mosta nakon današnje sjednice i optužbe na račun predsjednika Odbora i SDP-a. Riječ je o čovjeku koji je donedavno pošteno i časno obnašao dužnost ministra unutarnjih poslova i upoznat je s načinom funkcioniranja resora i najbolji je kandidat kojeg možemo predložiti na tu funkciju. Ranko Ostojić je čovjek koji je svojim radom i organizacijom pokazao svijetu koliko humanitarno srce ima Hrvatska u ovoj migrantskoj i izbjegličkoj krizi, nastojeći svakome pružiti potrebnu pomoć i sigurnost, pazeći da se pritom ne naruši sigurnost svih hrvatskih građana. Takav čovjek nije i ne može biti sramota SDP-a i takve optužbe Mosta su neutemeljene i govore najviše o Mostu – stoji u priopćenju SDP-a.

>> Ostojić: Odbor u četvrtak raspisuje natječaj za Vijeće za građanski nadzor tajnih službi

Komentara 117

PA
paprikaš
15:50 12.02.2016.

Bravo mostovci sad si uzmite i pupovca

CA
cagaljb
16:06 12.02.2016.

Ostojić je kriminalac i do Milanovićeve zločinačke organizacije. Kotromanović, Lozančić, Bertina, Cvitan, Ostojić i Milanović su štitili svoje mutne poslove, bogatili se, zloupotrebljavali institucije i medije te pokušali uspostaviti diktaturu, oni moraju završiti u Remetincu.

NI
ninja72
15:57 12.02.2016.

Super-- mozda slucajno imate mjesta za Zokij. Marasa, Jakovinu.... Stvarno ste nisko pali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije