Rast Kamale Harris zbog stranačke stege i šupljoj ideologiji unatoč

storyeditor/2024-08-17/PXL_REU_160824_119118687.jpg
ERIN SCHAFF/NEW YORK TIMES/R
21.08.2024. u 07:57

Nasuprot nasmiješenih demokrata nalaze se namrgođeni republikanci – baš šokantno da će umirovljenik ili profesorica radije glasati za one koji nude kakvu-takvu nadu

Komentara 1

Avatar kozorog
kozorog
08:49 21.08.2024.

mediji su doveli bidena na vlast, i glasovi poštom, za koje se ne zna tko ih je ispunjavao. tako bi i kamalu mogli ustoličiti. nije li to divno, žena praktički ništa ne radi, nigdje se ne pojavljuj, provjerite slobodno, a svi njeni mediji, znači većina, pišu kako joj raste potpora.. pronađite neki njen govor, neku izjavu, komentar u vezi nekog događaja, da vidite tu elokventnost. bidenu možemo prigovorit svašta na račun bolesti, ali ona navodno nije bolesna, a manje govori... a dobila je glasova delegata da se i staljin okreće u grobu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije