OSUĐENI RATNI ZLOČINAC

Ratko Mladić pao u nesvijest i ozlijedio glavu: Hitno je prebačen u civilnu bolnicu

FILE PHOTO: Former Bosnian Serb commander Mladic appeal judgement at UN court in The Hague
POOL/REUTERS
16.08.2024.
u 14:31

Ratko Mladić inače se od travnja nalazio u zatvorskoj bolnici zbog nemogućnosti kretanja, a zbog najnovije situacije obitelj je zamoljena da ga ne posjećuje

Ratko Mladić, osuđeni ratni zločinac koji kaznu služi u nizozemskom Haagu, hitno je prebačen u civilnu bolnicu nakon što je izgubio svijest i pao te povrijedio glavu. Informaciju o njegovoj ozljedi potvrdio je njegov sin Darko Mladić, prenosi Kurir, nakon što je stigao u Nizozemsku kako bi posjetio oca, ali mu je javljeno da je ozlijeđen. 

- Rekli su nam da je doživio taj pad i veliki udarac u glavu nakon što se onesvijestio stojeći i pao. Onda su ga, valjda, pokupili. Rekli su nam da ne dolazimo u posjetu. Onda smo otišli u tu civilnu bolnicu da ga vidimo - kazao je Darko. Ratko Mladić inače se od travnja nalazi u bolnici zbog nemogućnosti kretanja, a iako je bio pri svijesti, nije znao kasnije objasniti kako je pao. 

- Tu je bio u pritvoru dva dana pa vraćen. Stanje se nije promijenilo u smislu da je vezan za krevet i jako je osjetljiv - dodao je. Njegovo stanje je i dalje jako loše, dodaje sin Darko, a trenutno probleme stvaraju i njegovi bubrezi jer su prestali raditi. 

- Potpuno nam je jasno, što se tiče otkazivanja bubrega u travnju, zbog čega je završio u bolnici i u životnoj opasnosti, da su za to krivi njihovi liječnici u Haagu, iako oni to niječu . To se dogodilo zbog njihove greške, a ne iz neobjašnjivih razloga, kako kažu njihovi liječnici, ali je jasno da se nije računalo na gubitak tekućine - krivi sin Darko liječnike.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Plenković o tragediji na Lošinju: Nema popuštanja pritiscima

 

Komentara 20

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
15:06 16.08.2024.

To da je Ratko Mladić tek sada pao u nesvijest je medicinsko čudo jer svaki bar malo dostojan čovik bi posle njegovih nedjela I zločina več davno mrknul ili se lastnoručno zakopao u zemlju.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
14:53 16.08.2024.

Kako je vojvoda šešelj, zna li se što?

LI
Lički
15:57 16.08.2024.

Iskreno mu želim sve najbolje u paklu, da tamo živi vječno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije