uhićen

Razbojnik skuterom presretao starce i trgao im lančiće s vrata

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 15.10.09., Cakovec, Hrvatska- Prijevare i kradje s lancicima. ILUSTRACIJA. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
25.09.2013.
u 08:53

Zadarska policija uhitila je 19-godišnjaka iz Zadra koji je tijekom ljeta napao troje sugrađana

Zadarska policija uhitila je 19-godišnjaka iz Zadra koji je tijekom ljeta u tri navrata starijim osobama trgao lančiće se vrata.

- Zadranin (19) je osumnjičen da je u parku na Trpimirovoj obali u Zadru 73-godišnjoj ženi otrgnuo i otuđio zlatni lančić vrijedan nekoliko tisuća kuna. Njega se također sumnjiči i za dvije drske krađe lančića početkom rujna na predjelu Puntamike na štetu 64 i 70-godišnjaka kojima je prilazio vozeći skuter i bicikl - istknuo je Elis Žodan glasnogovornik PU Zadarske.

Policija 19-godišnjaka također sumnjiči za krađu skutera u vlasništvu 64-godišnjaka u ulici Put Murata u Zadru. Protiv njega podnesena je prijava Državnom odvjetništvu za mladež u Zadru zbog razbojništva, drskih krađa i krađe.

>>Lažni HT-ovac ukrao zlatni lančić vrijedan nekoliko tisuća kuna

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije