GRAĐANI U AKCIJI

Razbojnik udarao djevojku dok mu nije dala novac, uhvatili ga prolaznici

Razbojnik
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
06.02.2015.
u 12:30

. Zagrebačka policija Antuna D. sumnjiči za još dva razbojništva na području Dubrave, 30. siječnja i 2. veljače

Dvojica građana priskočila su upomoć I. Č. (28) koju je Antun D. (24) u srijedu oko 23.30 sati u Vukovarskoj ulici srušio na pod i udarao je sve dok mu nije predala novac. Antun D. potom se dao u bijeg, ali I. Č. se za pomoć obratila dvojici prolaznika koji su zajedno s njom ušli u automobil i krenuli za pljačkašem.

Potjera za lopovom završila je u Vrpoljskoj ulici gdje su ga građani sustigli i zadržali do dolaska policije. Zagrebačka policija Antuna D. sumnjiči za još dva razbojništva na području Dubrave, 30. siječnja i 2. veljače. Tada je prišao dvjema gospođama, F. G. (39) i I. P. (71) i istrgnuo im torbice, a s ukradenom karticom koju je pronašao u torbici pokušao je dići novac s bankomata. Lopov je sveukupno uspio ukrasti oko 1450 kuna, a nakon što ga je policija uhitila, predali su ga pritvorskom nadzorniku.

>> Maskirani pljačkaši "zaradili" 55 tisuća kuna

Ključne riječi

Komentara 4

OB
ObrenM
13:38 06.02.2015.

Jos jednom ste razveselili puk skrivanjem razbojnickog identiteta.Slikajte i objavite podatke o onima koji nisu platili parkiranje ili odvoz smeca.

Avatar Baroudeur
Baroudeur
14:17 06.02.2015.

Jos jedna velika junacina! Udriti ga par puta koljenom tamo gdje se odmah postane soprano!

DU
Deleted user
20:33 06.02.2015.

Stvarno jadno.. podlo.. neljudski.. ne- muški.. kako god... nadam se da će to uvidjeti i policajci, još bolje kolege iz zatvora...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije