Bit će vruće u Zadru

Ričard: Nismo za HDZ. Nismo za SDP. Nećete našim k... po drači tuči

Zadar: Ričard se posljednjeg dana kampanje družio s građanima na Kalelargi
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
09.06.2021.
u 18:17

U gradskom vijeću u kojem je 27 mjesta HDZ s partnerima ima 11, Ričard ima sedam, SDP 4, AM 3 i po jedan nezavisni i Domovinski pokret

Konji, nezavisna lista za Grad Zadar, a koju već godinama predstavlja Enio Meštrović alias Ričard objavila je komentar na svojim stranicama koji ukazuje da će itekako biti vruće u zadarskom gradskom vijeću. HDZ-ov kandidat za gradonačelnika je tijesno pobijedio, ali u gradskom vijeću  u kojem je 27 mjesta HDZ s partnerima ima 11, Ričard ima sedam, SDP 4, AM 3 i po jedan nezavisni i Domovinski pokret. U prijevodu to znači da se bez zadarskog performera ne može, a po ovom postu vidi se da koalicije s nikim neće biti...

Objavu prenosimo u cijelosti:

- Činjenica. Ljudi su glasali za promjene. U daljnjem tekstu "Konji" odgovaraju.

Želite da se izjasnimo? Može.

Da li ste za promjene? DA, jasno i glasno.

Da li ste za HDZ i njihovu politiku? NE, jasno i glasno.

Da li ste za SDP i njihovu politiku? NE, jasno i glasno.

Za koga ste? ZA Zadar. I samo Zadar.

HDZ - Radili ste ružne stvari i podijelili narod zbog osobnih interesa.

SDP - Manje prilike, slični stavovi , nesposobnost i karijerizam.

Pun nam je k***c zle krvi i pozivanja na ratove. Ko nije bija u ratu neka u najtoplijoj preporuci o****e od tih poziva.

U ratu su mi poginula dva kuma, ali ne za HDZ i SDP. Poginuli su za Hrvatsku koja je tribala biti ista za sve.

KONJE neće niko koristiti za oružje iz komoda svoje fotelje da bi nam davali lajkove i emotikone, a na kraju rata doktorsku dizertaciju jesmo li zadovoljili njihov ukus.

Mislite da je ovo smisao života? Vrh karijere? Ovo je kap u kapi beskrajnog mora u povijesti čovječanstva. Ništa i nemrve...a nekom vrh svita.

Dužni smo samo našim biračima. Dužni ostati svoji. I tako će biti. Svi bi sad našim k****m po drači tukli. Eee neće moći. Ako ste baš našli koristiti naš k***c, bez pitanja, za osobno zadovoljstvo, možete samo sisti na njega.

Konji od ovog ne traže ništa za sebe...ni šolde, ni posa, fotelje, benifite... Tražimo otvoreni prostor za mlade, izvrsne i kreativne ljude bez stranačke iskaznice, za one koji znaju. Ljude koji će ovaj grad izgrađivati slijedećih godina. Želimo novu, zdravu priču jednakih uvjeta bez stranačkih pripadnosti. Nikakva isključivost višestranačkih jednoumlja.

I j**e nam se za sve...čisti smo prid sobom i prid Bogom. Iz ovoga ćemo izaći čisti koliko god neki s***i po nama.

A sad gazite. Gazite! ... Sve ćemo to pretrpiti za bolje sutra.

Dali smo se imenom i prezimenom, volonterski za ovaj grad. A Vi odabrani i dalje s****e pod svojim nick nameovima i budite veliki u svoja četiri zida.

F**k o**...zato i jesmo di smo, stoji u objavi na Facebooku.  

VIDEO Enio Meštrović Ričard: 'Neću staviti zube kad dođem u vijeće, a sigurno će biti napada, proglasit će me smećem'

Komentara 7

DU
Deleted user
05:55 10.06.2021.

Brijanje sisanje zubar...ima li doticni gospodin vezu sa sumom...

ST
stric22
00:07 10.06.2021.

....ričard se pogubio .... ne zna bi li piškio ili bi kakio ... ..... ..... ovako je sekta most 2015-e trabunjala o tripartitnoj vlasti a zoran milanović kao vesela vjeverica skakutao oko njega....

JA
Jahweh
13:31 13.06.2021.

Kradezenjare komentiraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije