MALOLJETNIK U BRAKU

Roditelji optuženi jer su sinu (14) omogućili da ima ženu (16) koja mu je rodila dijete

Ilsutarcija/policija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
17.07.2019.
u 11:30

“To mi je najslađi unuk”, hvalio se ponosni djed i otac pred općinskom državnom odvjetnicom

Supružnici Vid (52) i Smiljanka (51) optuženi su za kazneno djelo omogućavanja izvanbračnog života s djetetom jer su svojem 14-godišnjem sinu omogućili da u kući živi sa 16-godišnjom djevojkom koja mu je rodila dijete.

Prema prijedlogu općinskih tužitelja, supružnici iz okolice Đurđevca mogli bi biti kažnjeni uvjetnom kaznom od pet mjeseci zatvora.

Tereti ih se da su u lipnju 2017. omogućili djetetu (14) da zasnuje životnu zajednicu s maloljetnom djevojkom (16). Ona je uselila u njihovu obiteljsku kuću te su “održavali spolne odnose”.

Tijekom istrage otac je naveo kako sin i njegova partnerica imaju sobu u kojoj žive te je u međuvremenu u ožujku lani djevojka rodila i dijete. Zatrudnjela je, kaže, čim je došla živjeti k njima.

“To mi je najslađi unuk”, hvalio se Vid pred državnom odvjetnicom. Njegova supruga cijelo se vrijeme postupka branila šutnjom.

Komentara 14

Avatar indigo25
indigo25
11:57 17.07.2019.

Čime se uljebi u ovoj državi bave, Škandalozno....

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
11:49 17.07.2019.

"Hvalio se djed i otac..." Sam je sebi otac ili je tek rođeni sin postao i otac? 😃

EL
eltax
12:19 17.07.2019.

Romi,čudi me da mali već nije deda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije