GRAĐANI SKEPTIČNI

Ukrajinci u problemima dok Rusi vraćaju Kursk: 'Sve se pretvorilo u blato, mi imamo kotače, a oni gusjenice...'

17.10.2024.
u 15:19

Invazija je podigla moral među ukrajinskim civilima i vojnicima, ali neki analitičari upozoravaju da je umjesto odvlačenja ruskih snaga od prve crte, oslabila obranu Ukrajine

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Zgubider..
Zgubider..
17:05 17.10.2024.

"...Ukrajinci u problemima..."___Do Zelenskog očito nije došla poslovica da se sa rogatim ne treba bosti. Je da je od Amera dobio rogiće, ali je smetnuo sa uma, da pred sobom ima bika od tonu i po...

Avatar ZLO
ZLO
17:11 17.10.2024.

Malo jaci igrači su dobili po zubima u Rusiji, a ne ova ekipa

Avatar superhik74
superhik74
15:45 17.10.2024.

To su planirali amateri is NATO pakta iz Ramstein-a kojima nije briga koliko ce ukrajinaca poginuti. I tako to ide vec godinama. Ukrajinci su potrosna roba (topovsko meso).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije