HAKERI

Rusima neočekivani udarac s interneta: Skupina Anonymous im srušila državni medij RT!

Foto: Kolaž/Twitter
1/11
25.02.2022.
u 00:17

Sve mrežne stranice provladine medijske agencije trenutno su nedostupne.

Najveća anonima hakerska skupina "The Anonymous" prije nekoliko minuta je putem Twittera objavila kako su hakirali i srušili stranicu Russia Todaya.

>> UŽIVO: RAT U UKRAJINI

- Kolektiv Anonymous uklonio je web stranicu ruske propagandne postaje RT News. - objavili su na Twitteru. 

Sve mrežne stranice provladine medijske agencije trenutno su nedostupne.

>> Uskoro opširnije...

 

Komentara 4

RE
RedTree
04:06 25.02.2022.

Ovim sramotnim činom Putin je uspio postići da se cijeli Zapad ujedini i sebe same uvalio u probleme. Sada će izgleda moći prodavati energente samo možda jednoj zemlji po njenoj cijeni i toj zemlji izgleda treba prostor, a Rusija ga ima. Time izgleda postaju ekonomski vazal te zemlje. A da ne pričamo s druge strane o američkoj vojnoj nadmoći i 15 puta jačem gospodarstvu. Potpora Ukrajini i miru. 🇺🇦

JM
Jmjm
03:55 25.02.2022.

Bravo momci,hakirajte im i lansirne rampe za rakete

RE
RedTree
01:26 25.02.2022.

Cijeli normalan je svijet uz Ukrajinu i protiv sramotne invazije na drugu zemlju! Vrijeme je najoštrije sankcije i blokade i stvarnu pomoć Ukrajini! 🇺🇦

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije