Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oko 50 novih plovila

Ruska mornarica dobiva nove ratne brodove, no evo kako stvarno stoje u odnosu na Kinu i SAD

03.07.2024.
u 19:02

I dok ruska industrija još uvijek uspijeva izgraditi veliki broj velikih podmornica, novi brodovi uglavnom su patrolni brodovi, korvete i fregate koje imaju istisninu od samo nekoliko tisuća tona – što ih čini najviše trećinom veličine jednog od 70-ak razarača američke mornarice klase Arleigh Burke.

Komentara 11

Avatar El Indio
El Indio
23:43 03.07.2024.

Samo neka prave, Crnom moru nece ni blizu da ne postanu podmornice kao Moskva i ostali

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
09:13 05.07.2024.

Imaju novca za plovila a nemaju za WC, samo naprijed !

Avatar superhik74
superhik74
19:35 03.07.2024.

Mozda ne planiraju ploviti po Sibiru pa grade kopnenu vojnu komponentu zbog cega imaju najveci broj tenkova i oklopnih transportera na svijetu. Poznavanje zemljopisa bi mozda moglo biti od pomoci. Osim toga velicina broda ga cini vecim ciljem za protubrodsku raketu, po zakonima fizike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije