Ljutiti gost

S bombom u ruci gostima kafića prijetio da će ih ubiti

policija
Arhiva VL
22.03.2010.
u 16:04

Dok su ga policajci privodili u postaju, Oliver Bacalja dvojici policajaca također je zaprijetio smrću. Izmjereno mu je oko 0,9 promila alkohola.

ZADAR - Uz kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, istražnom sucu Županijskog suda u Zadru danas je priveden Oliver Bacalja, 40-godišnjak iz Ugljana.

Sumnjiči ga se da je sinoć oko 20.30 sati u caffe baru u Ugljanu, nakon kraćega verbalnog sukoba s vlasnikom, donio ručnu bombu iz koje je izvadio osigurač i 20-ak gostiju zaprijetio da će ih ubiti.

Srećom, vlasnik kafića uspio ga je smiriti pa je Bacalja otišao iz kafića. Ubrzo nakon dojave policija ga je pronašla i uhitila, no dok su ga privodili u postaju, u službenom je vozilu zaprijetio smrću dvojici policijskih službenika.

Pretragom njegova doma pronađena je ručna bomba koja mu je oduzeta. Utvrđeno je da je bio pod utjecajem alkohola od oko 0,9 promila.

Nakon ispitivanja istražni sudac pustio ga je da se brani sa slobode, a izrekao mu je mjeru opreza zabrane posjećivanja lokala i zabrane približavanja oštećenom na udaljenost od 20 metara.

Inače, Oliver Bacalja višestruko je prijavljivan zbog zloporabe opojne droge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije