Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doček po mjeri Hrvata
Povratak na članak

Sad je sigurno - ovdje baš nitko nije normalan

Na profesionalnu izvrsnost kojoj nas uče reprezentativci uzvratili smo nizom profesionalnih propusta, potkapacitiranošću, amaterizmom, neodgovornošću i prosjekom – svime onime što Dalićevi izabranici nisu

Komentari 8

Avatar Tombstone
Tombstone
04:42 22.12.2022.

Da. Staviti komentar najprotuhrvatske novinarka vecernjaka. Ona je samo bijesna zbog neuspjeha srbije, Hrvatska je ni najmanje ne zanima.

VL
Avatar AtilaTheGreat
AtilaTheGreat
00:14 22.12.2022.

Tako to biva kad stvari kod kuće u svoje ručice nejake uzmu leftardi. Podkapacitirane, neorganizirane, improvizirane, niškoristi koji misle da su pobrali svu pamet svijeta, jer si "na njihovim prostorima" međusobno dijele nagrade pa žive u zabludi.

VL
RE
reborn
09:35 22.12.2022.

Pogrešno je poistovjetiti mentalno stanje onih koji vole nogomet i koji pozdravljaju svoje reprezentativce - sa zvukom koji dolazi iz lošeg razglasa a proizvodi ga osoba stavljena u nezahvalnu poziciju vođenja dočeka reprezentativaca bez ikakve značajnije organizacijske i logističke podrške.

VL
VI
vice0711
20:12 11.01.2023.

Slonko takovi ko ti tjeraju Luku na Maldive , pokri se usima .,,.,

VL
MU
MUNJA5
05:36 22.12.2022.

Kada gledam ovo ludilo od razine i načina slavlja masa na cestama .... lakše mi je umrijeti jer ne pripadam u taj svijet. I prije smo osvajali sve i svašta i slavili ali ovakvo bezumno kreveljenje i deranje je bilo rezervirano za maloumne, danas je to pravilo jer vlada stav da nisi navijač ako ne radiš budalu od sebe na najrazličitije načine. Ispada da je postalo važnije uprizoriti luđačko veselje za nebitne stvari za život nego postići dobru sanaciju problema u državi.

VL
DJ
Dodaj Juri
23:59 21.12.2022.

Slonko, vec dugo nisam procital tak dobar i pametan komentar u ovom zutilu od novina,ali ovdje pamet vec davno ne funkcionira, pa ces, na zalost popusiti samo minuse

VL
Avatar Cantor
Cantor
05:40 22.12.2022.

Najbolji ambasadori nogometaši? A ja mislio da bi to trebali biti znanstvenici, inženjeri, pisci, izumitelji, matematičari,... Očito sam nešto pobrkao....

VL
SL
slonko
22:48 21.12.2022.

Najbolji ambasadori države bi trebali biti naši mladi koji svojim znanjem osvajaju zlata na svjetskim olimpijadama. Molim autoricu teksta da mi objasni gdje se to nogometni reprezeantivci ističu "kvalitetama" koje je nabrojila, posebno me interesira npr. skromnost? Da li u onim silnim vilama, automobilima i jahtama koje posjeduju ili po tome što izbjegavaju plaćanje poreza u državama u kojima žive ili pak u namjernom laganju na sudu države čiju zastavu predstavljaju? Da, Lukica je skromno otišao na odmor u neki od bisera Hrvatske, a ne u villu na Maldivima koja košta 20k eura noć. Kao što vidimo, kmetovi moraju biti tiho i uzdizati ponašanje kojime se pak nitko normalan stvarno ne ponosi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.