Kraljevi gelata u Ogulinu
Sagradili najveću tvornicu prirodnog artizanskog gelata, a imaju i svoj brend: 'Kćeri su nam pomagale u stvaranju okusa'
U početku smo sami tijekom dana proizvodili gelato, popodne ga razvozili do prodajnih mjesta, a onda negdje putem stali, slali otpremnice, fakture i idućeg dana sve ispočetka
Komentara 16
ST
Izlažeš se opasnosti da te proglase primitivnim i glupim ako njihov proizvod nazoveš sladoledom.
Gelato pa gelato.. Ako ste dobri ,kao što tvrdite, prodavat ćete i pod imenom sladoled.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Zašto je ništa ne razumin tu modernu kuužinu. Mora li biti baš artizanskoi gelato, ili može biti neki prizemniji naziv. Mora li se u svakoj rečenici ponavljati gelato, ili možda sladoled ne zvuči dovoljno atraktivno. Fine dininig.