NASILNIK DOBIO MJERE OPREZA

Šakom ga pred svjedocima udario u glavu, a kada su pali, nastavio ga tući i na podu

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
08.09.2020.
u 07:32

Umjesto toga mu je odredio mjere opreza kojima mu je zabranjeno približiti se oštećeniku ili uspostaviti vezu s njim

Zbog pokušaja nanošenja teške ozljede i nasilničkog ponašanja osumnjičen je 31-godišnjak koji je i ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. Sumnjiči ga se da je 3. rujna u 13.40 pred jednom trgovinom u Šibeniku napao oštećenika. Učinio je to ispred više osoba koje su vidjele kako ga je udario šakom u glavu.

Muškarac kojeg je 31-godišnjak napao i  udarao pokušao se odmaknuti, pri čemu su obojica pala na pod, gdje  je 31- godišnjak nastavio udarati oštećenika, pri čemu ga je lakše ozlijedio. Tužiteljstvo je tražilo da mu sudac istrage Županijskog suda u Šibeniku odredi istražni zatvor, no sudac istrage to je odbio. Umjesto toga mu je odredio mjere opreza kojima mu je zabranjeno približiti se oštećeniku ili uspostaviti vezu s njim. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije