VOJNI ANALITIČARI O NSATU-U

Čak ni Rusi ne smatraju da NATO ulazi u rat. Stručnjaci: Milanović škodi reputaciji Hrvatske

14.10.2024.
u 06:30

Vojni analitičari smatraju da ovakvo ponašanje predsjednika Milanovića šteti reputaciji Hrvatske s obzirom na to da se na summitu u Washingtonu nije protivio uspostavi NSATU-a

Komentara 31

EJ
ejStef
07:33 14.10.2024.

Milanović sve što radi je isključivo radi osobne koristi, da bi došao u medije, da održi tenzije, da hrani svoje birače. Vidimo to po svim izjavama tokom mandata koje su uglavnom bile složene isključivo da bi kontrirale vladi, dijelile društvo, polarizirale birače, te time osigurale njemu koji glas više... A sad koliko to ima koristi ili štete za Hrvatsku? Možda treba pogledati činjenicu da nigdje ne ide, da nigdje nije pozvan osim tamo gdje je obavezno, pa ne može nitko drugi. Sve što radi vezano je isključivo na domaću političku scenu i bildanje rejtinga. Orban i Dodik su mu maksimum...

LE
LeXXus
06:43 14.10.2024.

Naravno da skodi, to mu je i cilj. Taj i njemu slicni, nikada nisu prihvatili Hrvatsku.

RI
rimitar125
07:50 14.10.2024.

g. Milanović i njegovo pobornici (a nažalost vidimo da ih ima dosta) je odgojen u komunističkom sustavu u kojeg je vjerovao (što je tragično). U tom sustavu su ga učili da su NATO i zapad neprijatelji. Nažalost ti naučeni osječaji u njemu prevladavaju i danas i nikako da mu uđe u glavu da je Hrvatska danas dio zapada i NATOa. A ako na to dodamo još i činjenicu da kopira orbanovski i vučićevski populizam kojim postiže popularnost kod komunističkih nostalgičara i inati se sa vladajućom strankom, imamo to što imamo za slučajnog predsjednika. Njemu se ne čudim, ali žalosni su oni koji su ga izabrali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije