POGREŠKA u finskoj

Satima se častili na benzinskoj: Benzin kupovali za samo 10 centi po litri

Ilustracija
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
11.02.2023.
u 16:30

To je ljudska pogreška, ali niti jedan zaposlenik neće biti kažnjen – rekao je šef benzinske Olli Wigren.

Punih osam sati kupci su za sitniš kupovali gorivo na jednoj benzinskoj pumpi u Finskoj. Greška se dogodila prošlog tjedna u gradu Hanka, a građani su za samo 10 centi po litri kupovali benzine od 95 i 98 oktana te lož ulje. Jeftiniji je bio i dizel koji se prodavao po cijeni od jednog eura za litru. Za sve je kriv jedan zaposlenik.

Glasine o jeftinom benzinu proširile su se brzinom tornada među vlasnicima automobila pa se ubrzo stvorila kolona od 40-ak automobila, piše HAK Revija.

– Najjeftiniji benzin na svijetu, javljala je u vijestima finska nacionalna televizija Yle.se.

Sve je krenulo u srijedu navečer u 22 sata, a ponuda je trajala osam sati. Vlasnik crpke otkrio je kvar u četvrtak rano ujutro.

– To je ljudska pogreška, ali niti jedan zaposlenik neće biti kažnjen – rekao je šef Olli Wigren.

Strašni prizori snimljeni dronom: Evo kako izgleda grad Kahramanmaras nakon razarajućeg potresa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije