Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOĆNO ORUŽJE
Povratak na članak

Scholz traži od saveznika u NATO-u da Kijevu isporuče šest sustava Patriot

"Nadamo se da će se još šest pronaći u okviru NATO-a i također sam iskoristio priliku da to ovdje zagovaram u mnogim raspravama", rekao je Scholz u četvrtak na kraju drugog dana summita EU-a u Bruxellesu, dodajući da je Njemačka već obećala isporučiti jedan.

Komentari 2

HO
homofobic
03:55 19.04.2024.

Patriots - stara krama! Stakor Putler je to vec davno konstatirao a i Ploto i jos neki strucnjaci su potvrdili nekoliko puta ovdje!

VL
DU
Deleted user
06:50 19.04.2024.

Donald Trump rekao je u četvrtak da je opstanak Ukrajine važan za Sjedinjene Države, što je promjena tona nekoliko dana prije nego što Zastupnički dom američkog Kongresa predvođen republikancima treba glasovati o paketu pomoći Ukrajini od 61 milijarde dolara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.