Održali predsjedništvo

SDP-ovci zadovoljni rezultatom ankete: To je dokaz da rad ipak dolazi na naplatu

SDP
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
24.06.2015.
u 20:16

U SDP-u su se dogovorili da će sjednica Glavnog odbora stranke biti održana 11. srpnja

Predsjedništvo SDP-a na današnjoj je sjednici raspravljalo o pripremama stanke za parlamentarne izbore. Naravno, i do njih je već i prije sastanka došla vijest da je, prema najnovijim rezultatima istraživanja raspoloženja birača "Crobarometar", Kukuriku koalicija prestigla HDZ-ovu koaliciju te da je rejting SDP-a samo tri posto slabiji od rejtinga HDZ-a.

– Svima nam je, naravno, drago zbog toga, premda treba biti suzdržan jer je ipak riječ o anketi. Najviše mi je drago zbog dečki i cura koji na terenu već mjesecima rade dobar posao. Novi rezultati anketa dokaz su da rad ipak dolazi na naplatu, da stvari dolaze na svoje i da nakon tri godine sada dolaze i konkretni rezultati rada naše Vlade. A tu je i rast BDP-a... – rekao nam je večeras član Predsjedništva SDP-a.

U SDP-u su se dogovorili da će sjednica Glavnog odbora stranke biti održana 11. srpnja. Na toj sjednici, barem prema prijašnjim najavama, trebala bi se povesti i rasprava o terminu održavanja parlamentarnih izbora. To, naravno, ne znači da ćemo već 11. srpnja doznati kad ćemo na birališta. Konačnu odluku ipak će donijeti šef Vlade i SDP-a Zoran Milanović.

Na današnjoj sjednici Predsjedništva koordinatori po izbornim jedinicama su prezentirali što su dosad napravili u prvih mjesec dana od postavljanja na te funkcije.

>> SDP sustiže HDZ, Kukuriku i Domoljubna koalicija vode mrtvu trku

Komentara 104

KL
Klarahrv
20:27 24.06.2015.

Anketa: 2. krug predsjednickih izbora: Josipovic= 51,60% Grabar-Kitarovic= 35,60% Stvarni rezultat: Josipovic=49,36% Grabar-Kitarovic=50,94% Zakljucimo sami.

KL
Klarahrv
20:23 24.06.2015.

Anketa 1. krug predsjednickih izbora: Josipovic = 45,50 % Grabar-Kitarovic = 30,90 % Stvarni rezultat: Josipovic= 38,46 % Grabar-Kitarovic= 37,22% Zakljucimo sami.

Avatar zabadalo5
zabadalo5
20:23 24.06.2015.

Ma koji to rad?! Vaš rad i rezultati vašeg rada su za plakanje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije