KOMENTIRAO IZJAVU SUPRUGE I KĆERI

Šef Hrvatskih šuma oglasio se oko vrijeđanja vatrogasaca: 'Teško je ostati hladne glave...'

Foto: Damir Spehar, Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/11
01.08.2024.
u 12:35

"Reakcija članova moje obitelji dogodila se kad su bile u stanju velikog šoka i emocionalne iscrpljenosti nakon dvodnevne borbe s požarom", istaknuo je Nediljko Dujić

Vatrogasci posljednjih dana ulažu nadljudske napore u borbi s požarima. Dok im sa svih strana stižu zahvale, izjava dviju žena bila je znatno drukčija te naišla na osude. Naime, one su pred kamerama RTL-a glasno kritizirale način gašenja požara kod Skradina. "Od ovoliko Krke, nakaze jedne, nakaze, nakaze! Ćaća mi se doli guši, sve je napravio za ovu državu. Oni ni prstom da maknu! Ni prstom! (...) Nakaze jedne", rekla je žena pokazujući na vatrogasca iz Javne vatrogasne postrojbe Šibenik. Ubrzo se doznalo da su to Neda i Anna Dujić, supruga i kći HDZ-ova predsjednika uprave Hrvatskih šuma, Nediljka Dujića.

Nakon što su i vatrogasci odgovorili na kritike, na spornu je izjavu reagirao i Nediljko Dujić. On je, između ostaloga, poručio kako su članice njegove obitelji bile u šoku i emocionalno iscrpljene. Ispričao se te naglasio kako vatrogasci i policajci brinu o sigurnosti imovine i stanovništva. Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti: 

"Reakcija članova moje obitelji dogodila se kad su bile u stanju velikog šoka i emocionalne iscrpljenosti nakon dvodnevne borbe s požarom u kojem nam je izgorio veliki dio kako naše, tako i imovine naših susjeda. Vatra je uništavala sve pred sobom u naselju, ušla u naša dvorišta i došla do samih zidova naših kuća. Zajedničkim naporom s našim sumještanima i vatrogascima, kojima zahvaljujem na angažmanu, uspjeli smo spasiti naselje i naše domove od potpune devastacije.

U trenucima tako velike krize, teško je ostati hladne glave, smiren i objektivan. Mojoj obitelji sigurno nije nakana vrijeđati bilo koga, a kamoli rad hrvatskih vatrogasaca i policajaca, koji brinu o sigurnosti imovine i stanovništva. U ime svoje obitelji, ispričavam se ako smo ikoga svojom reakcijom povrijedili. Hvala na razumijevanju", naveo je Nediljko Dujić.

 

FOTO/VIDEO Katastrofalni prizori nakon požara: Pogledajte pustoš koju je vatra ostavila
1/67

Komentara 38

MA
Machak
12:47 01.08.2024.

Nek mi oprosti dotični gospodin ali ne čini mi se da su se dame danoćno borile protiv vatrene stihije, baš i ne izgledaju iscrpljno....po meni borile su se da bi dovukle što više nakaza pred svoju kuću a za druge im se živo fućkalo. I uspjele su. Dovukle cisternu s vodom. Samo za sebe.

DU
Deleted user
12:44 01.08.2024.

Nisu samo one bile u stanju velikog šoka , kako kaže šef , bili su i drugi ali nisu nikoga vrijeđali. To pokazuje moralne vrijednosti njih i ostalih.

PO
Polarus
12:56 01.08.2024.

kad ti misliš biti "hladne glave" i konačno izaći iz MORHovog stana u Šibeniku?! neke "nakaze" iz Šibenika vape za smještajem... a ti i tvoje kulturne članice obitelji ste pune nekretnina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije