Sukob na HRT-u

Šefica pravne službe: Moju prijavu ignoriraju, a po lažnoj me ispituju

HRT (1)
Davor Višnjić/Pixsell
13.07.2012.
u 13:24

U svom priopćenju navodi da je Zrinoslava Delić još krajem ožujka ove godine podnijela kaznenu prijavu protiv Silvije Luks-Kalogjere

Nakon što je jučer policija ponovno posjetila HRT te na razgovor pozvala člana uprave Marka Ugarkovića i šeficu pravne službe Zrinoslavu Delić, danas se oglasio i odvjetnik šefice pravne službe Nenad Strukan, objavivši kako policija ignorira prijavu njegove stranke, dok istovremeno nju pozivaju na razgovor temeljem lažnih prijava.

U svom priopćenju navodi da je Zrinoslava Delić još krajem ožujka ove godine podnijela kaznenu prijavu protiv Silvije Luks-Kalogjere zbog prijetnje, no policija u vezi s tim nije poduzela ništa. Prema njezinim navodima u prijavi Silvija Luks-Kalogjera kazala joj je da će je uništiti i prijaviti zbog odnošenja službene dokumentacije iz zgrade HRT-a.

Istovremeno, navodi Strukan, njegovu se stranku poziva na razgovore u policiju zbog navodnog iznošenja službene dokumentacije, što se nakon jučerašnjeg razgovora pokazalo kao lažna prijava. Time je, s obzirom na to da su tu vijest prenijeli svi mediji, smatra Strukan, Zrinoslavi Delić nanesena ogromna materijalna i moralna šteta te traži od policije da počne djelovati po njezinoj kaznenoj prijavi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije