Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIČKI IZBORI

Selak Raspudić: Milanovića se može pobijediti. Koliko vidim, trenutno sam jedina u državi koja to doista i misli

Zagreb: Most predstavio listu za 1. izbornu jedinicu s nositeljicom Marijom Selak Raspudić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
01.07.2024.
u 10:17

Nezavisna saborska zastupnica Marija Selak Raspudić kaže kako je došlo vrijeme za nešto novo te kako bi predsjednik trebao biti nestranačka osoba

Predsjednik Zoran Milanović najavio je kako će se kandidirati za drugi mandat, a podržao ga je i Radimir Čačić, predsjednik Narodne stranke – Reformisti. Čačić je istaknuo kako smatra da će Milanović bolje proći na predsjedničkim izborima s obzirom na to da ljudi osjećaju potrebu za drugim polom.

"Čak i da je HDZ-ova vlada najbolja moguća, uvijek je dobro da nisu sva jaja u istoj košari, da postoji neka točka gledišta koja otvara teme, problematizira stvari kad one zavređuju da budu problematizirane, a ova vlada, kao što znamo, ni do sada, bez koalicije s Domovinskim pokretom, nije bila bez tereta, rekao je Čačić u HTV-ovoj emisiji "Studio 4".

Nezavisna saborska zastupnica Marija Selak Raspudić smatra da se Milanovića može pobijediti te ističe: "Koliko vidim, trenutno sam i jedina ozbiljna osoba u državi koja to doista i misli i u tom smislu sam i rekla da ću se, ukoliko osiguram osnovnu logistiku, i kandidirati".

VEZANI ČLANCI:

Ona kaže kako je došlo vrijeme za nešto novo te kako bi predsjednik trebao biti nestranačka osoba. "Ja doista vjerujem u ono što radim i mislim da je to presudno. Ja vjerujem u institucije RH, spremna sam ih reformirati i ozbiljno raditi unutar tih institucija", poručila je. 

Čačić je rekao kako smatra da je kandidatura Selak Raspudić izuzetno dobrodošla te da cijeni njezinu nezavisnu poziciju. Oni i Reformisti, ističe, smatraju da će njezini glasovi u drugom krugu otići Milanoviću. Iako je ne vidi u drugom krugu, navodi kako ne bi bilo neugodno iznenađenje kad bi se to dogodilo.

 

GALERIJA Pogledajte kako je Zoran Milanović izgledao prije 10 godina: Mislite li da se promijenio?
Zagreb: Most predstavio listu za 1. izbornu jedinicu s nositeljicom Marijom Selak Raspudić
1/14

Komentara 9

Avatar Provokator1
Provokator1
10:59 01.07.2024.

Kada Čačić ide dijeliti lekcije i pametovati o izborima a nije pobijedio ni u kućnom savjetu.... neprocjenjivo.

TR
Trbonja7272
13:28 01.07.2024.

Jesu li ovo Raspudići imali u planu kada su napuštali MOST? Po nekoj logici ne odlučuješ se preko noći kandidirati na predsjedničkim izborima.

LA
Lados
14:03 01.07.2024.

Više mi se gadi ova pohlepa za lovom a odgovornost nula, treba nama opet doživotni predsjednik maršal! Bar smo jedno te istog gledali dok nije odlučio pognojiti cvijeće u onoj kući na Dedinju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije