Zastupnik Živog zida

Sinčić o saborskom mandatu: 'Biti sam, okružen poluljudima, gore je od pakla'

Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
06.07.2016.
u 17:45

Jedini zastupnik Živog zida u Saboru otkrio je da mu ulazak u Sabor nije bio lak zbog osoba kojima je bio okružen. Danas na sve gleda s pozitivne strane jer vjeruje da je pred Živim zidom nova prilika

Devet dana prije raspuštanja Sabora Ivan Vilibor Sinčić odlučio se javno osvrnuti na protekli mandat. Jedini zastupnik Živog zida u Saboru svojim pratiteljima na Facebooku otkrio je kako se osjećao kad je ušao u Sabor. Iako je na početku, kako kaže, bio silno tužan, danas je na to gleda s pozitivne strane jer je Živi zid nakon svega dobio novu priliku.

"Shvatio sam ubrzo da je sve bila Božja providnost i da ćemo uskoro dobiti novu priliku: jači, čvršći, sigurniji, spremniji. Danas sam sretan sam što se sve ovako odigralo, kao da je netko namjerno posložio stvari upravo ovako; da ljudima otvori oči, da im pokaže tko je kakav i zatim im dade novu priliku", napisao je Sinčić.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

Bio sam silno tužan prošle izbore kada nitko od mojih suboraca nije sa mnom ušao u Sabor.
Biti sam je najgora sudbina. Biti sam, okružen poluljudima, gore je od pakla.

Shvatio sam ubrzo da je sve bila Božja providnost i da ćemo uskoro dobiti novu priliku: jači, čvršći, sigurniji, spremniji.

Danas sam sretan sam što se sve ovako odigralo, kao da je netko namjerno posložio stvari upravo ovako; da ljudima otvori oči, da im pokaže tko je kakav i zatim im dade novu priliku.

Oduvijek znam da nas vodi netko moćniji od ljudi i da prije ili poslije mora sve završiti dobro.

Hvala vam što ste ostali uz nas sve ove mjesece, što ste vjerovali u mene. Idemo zajedno u bitku života, stoji u objavi. 

>>Sinčić uputio otvoreno pismo Plenkoviću: Hoćete li se ispričati?

Komentara 84

MS
mare_split
18:20 06.07.2016.

Malac, ne 'muči' se! 'Vrati' se faksu i takopomogni sebi i 'poluljudima' koje takoogavno vrijeđaš! ... Što si? Bog? ... Oslobodi nas svojih CHE-revolucionarnih budal...ština! Okani se politkantskog uhljebljenja! ... Gadljiv si - 'proleterčino'!

Avatar dpejakovic
dpejakovic
18:18 06.07.2016.

Da su užasni jesu, ali ti si gori od njih 300 puta!

77
777CRO
18:07 06.07.2016.

Kako se ovaj mali SDP potrcko zapravo zove ? Znamo da mrzi HDZ i hrvatstvo a za sto se bori ... Ko zna vjerovatno kako mu partijaši i Beograd odrede !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije