Široki Brijeg: Još jedan prosvjed zbog ubojstva navijača

prosvjedi
Tomislav Miličević
09.10.2009.
u 16:34

U Širokom Brijegu okupilo se nekoliko tisuća ljudi u znak prosvjeda zbog nereda u kojima je u nedjelju ubijen navijač FK Sarajevo Vedran Puljić.

Nekoliko tisuća građana okupilo se danas u Širokom Brijegu u znak prosvjeda zbog nereda u kojima je u nedjelju ubijen Vedran Puljić, navijač Sarajeva, javljaju bosanskohercegovački mediji. Na glavnome gradskom trgu okupili su se i pripadnici navijačke skupine "Škripari", te pripadnici nekoliko skupina iz okolnih mjesta.
Navijačima i ostalim prosvjednicima pridružili su se i navijači iz Hrvatske.

Okupljenima se obratio predstavnik "Škripara" koji je rekao da je Široki Brijeg samo jednom pao, te da je to poruka svima koji žele zlo Širokom Brijegu i njegovim građanima. Njegovo je obraćanje izazvalo oduševljenje okupljenih.

Na skupu je Miro Jelić, predsjednik FK Široki Brijeg, rekao da su sarajevski navijači u svom gradu dočekani kao heroji, što je popraćeno zvižducima, javlja Sarajevo-x.com. Zamolio je sugrađane da budu tolerantni, te da dočekaju svoje suparnike s poštovanjem, kao i dosad.

Ključne riječi

Komentara 140

OB
-obrisani-
16:54 09.10.2009.

Citiranjem sarajevskog medija u svezi s ovim događajem samo pokazuje da VL-u nije stalo do istine i da se uključio u kampanju protiv Hrvata. Citira se premali dio izjava i to ciljano. Sramotno, nisko, podlo, huškački. Pa mogli su barem pročitati koji tekst na hrvatskim portalima u BIH. Primjer: http://www.poskok.info/

OB
-obrisani-
16:59 09.10.2009.

Sto i kako misli druga strana o Hrvatima u BiH potrazite na Webu www.putvjernika.com. I slijepi ce progledati nakon toga.

OB
-obrisani-
17:31 09.10.2009.

fisk4 je balija ! samo provocira po hrvatskim stranicama !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije