Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Položili vijenac u Gračanima

Škoro i Hasanbegović u koaliciji: Pod Titovim režimom učinjeni su strašni zločini

Škoro i Hasanbegović
Foto: Facebook
1/3
04.05.2020.
u 13:30

Na današnji dan, kada neki obilježavaju, a možda i slave godišnjicu smrti Josipa Broza Tita, šaljemo poruku da je Tito bio diktator pod čijim su režimom učinjeni strašni zločini, poručio je Škoro.

Miroslav Škoro na svojem Facebook profilu objavio je kako je postignut koalicijski dogovor s Blokom za Hrvatsku.

"Danas smo doktor Igor Peternel, Stipo Mlinarić i ja položili vijenac žrtvama komunizma u Gračanima. Pridružio nam se i doktor Zlatko Hasanbegović, predsjednik Bloka za Hrvatsku s kojim smo postigli koalicijski dogovor o zajedničkom izlasku na izbore", napisao je Škoro te dodao:

"Na današnji dan, kada neki obilježavaju, a možda i slave godišnjicu smrti Josipa Broza Tita, šaljemo poruku da je Tito bio diktator pod čijim su režimom učinjeni strašni zločini. Ti zločini nisu ispitani i zalagat ćemo se za to da se svi zločini svih totalitarnih režima kroz prošlost znanstveno i utemeljeno obrade da bismo mogli neometano ići u budućnost koja je pred nama."

Komentara 70

Avatar Osvetnik_Ernesta_Fulira
Osvetnik_Ernesta_Fulira
14:04 04.05.2020.

Kažu naši "napredni" antifašisti i ljevičari da je sramota što se u Zagrebu ne slavi 9. svibnja kao dan pobjede nad fašizmom... i dobro je da se ne slavi.. 8/9. svibnja bi trebali biti dani pijeteta i spomena na tisuće nevinih civilnih žrtava grada Zagreba koje su nakon ulaska u grad (a prije nego je 10. zagrebačkom korpusu uopće bilo dopušteno da uđe u grad) poklali preobučeni chetnici "đenerala" Đoke Jovanića. Srpske divizije 1. i 2. armije su u prodiranju prema zapadu prošle kroz Srijem i Slavoniju i pokupile sve srpsko što je moglo nositi pušku, izbrijalo ih, nabilo im zvijezde na šajkače i šubare i poslalo ih u "oslobađanje" Hrvatske od ustasha i domobrana. Po ulasku u Zagreb, to oslobađanje se uglavnom svelo na pljačku, ubojstva i silovanja svega što se kreće. Dakle, prvi je u Zagreb ušao bivši oficir srpske kraljevske vojske đenerala Draže Mihailovića, ortodoksni chetnik Đoko Jovanić, komandant šeste ličke-udarne divizije sa svojim koljačima za 'brza dejstva'. Kasnije je zbog tih 'zasluga' postavljen za načelnika zagrebačke vojne oblasti (1967.-74.) te proglašen narodnim herojem(1951.). Živio je taj donjolapački krvolok u Zagrebu sve do prvih demokratskih izbora, 1990.g. kada je u paničnom strahu od gnjeva hrvatskog naroda, pobjegao odmah po utemeljenju Republike Hrvatske u Beograd, gdje je umro 2000. skrivajući se u vojnom stanu bez imena na vratima te je i pokopan u Aleji 'narodnih heroja' na Novom groblju, u Beogradu ! Pa vi drugovi slavite 8. maja. Mi nećemo.

PO
Porta
14:28 04.05.2020.

Samo desno bračo mila .Dosta je bilo kuge gladi i rata.

RO
robertek
14:28 04.05.2020.

Podržavam svaku veliku koaliciju protiv HDZ/SDP koalicije koja je uništila Hrvatsku u ovih 30 godina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije