PREINAČILI MU KAZNU

Skotnu ženku psa odveo u šumu i zavezao te ostavio da se uguši. Sada je osuđen na četiri mjeseca zatvora

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
01.11.2021.
u 10:24

Zbog tog nehumanog čina, 52-godišnjak je bio nepravomoćno osuđen na uvjetnu kaznu od četiri mjeseca zatvora uz rok kušnje od dvije godine

Muškarac (52) pravomoćno je osuđen na četiri mjeseca zatvora zbog mučenja životinja i to nakon što je Županijski sud u Splitu uvažio žalbu ODO-a Zagreb koji se žalio na nepravomoćnu uvjetnu presudu.

Naime, on je 29. kolovoza osuđen jer je u okolici Zagreba skotnu ženku psa, kada je saznao da je skotna, odveo u šumu gdje ju je zavezao za stablo i ostavio bez hrane i vode. Pas se nakon nekoliko dana okotio, a zatim ugušio uslijed uvrtanja povodca i stezanja povodca oko vrata.  

Zbog tog nehumanog čina, 52-godišnjak je bio nepravomoćno osuđen na uvjetnu kaznu od četiri mjeseca zatvora uz rok kušnje od dvije godine. No ODO Zagreb se žalilo na tu kaznu, smatrajući da bi trebala biti bezuvjetna, a žalba im je uvažena i kazna preinačena, pa je 52-godišnjak sada pravomoćno osuđen na četiri mjeseca zatvora.

VIDEO Najzabavnije izjave Zorana Milanovića: "Dioptrija kao Gavrilović pašteta", "Nećemo se braniti partvišima"...

Komentara 15

GO
goodbadugly
14:03 01.11.2021.

Tako je njegova mater trebala njemu učiniti.

AN
antonijadas
17:32 01.11.2021.

Ime psihopate?

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:05 01.11.2021.

Četiri godine je premalo kakva četiri mjeseca, doista ovakve monstrume zakonski treba naj oštrije kažnjavat ovo je pre smiješna kazna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije