Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI EUROPSKIH IZBORA
Povratak na članak

Skup Europske pučke stranke u Splitu: 'Moramo pronaći europski odgovor na migracije'

Čelnik EPP-a u svom je govoru pohvalio Hrvatsku, kazavši da je ona za EPP "zemlja pobjednik”, uspješna zemlja s jasnim proeuropskim pristupom.

Komentari 4

FR
FraneTente1861
22:31 27.09.2023.

Suverenisticki i domoljubni odgovor bio bi zatvaranje granice migrantima(kao Poljska), i demografski program vracanje iseljene Hrvatske. Nista protiv Nepalce i druge ali oni su tu za kratki rok dok nasi Hrvati u inozemstvu su vrlo uspjesni i puno su dali svoje zivote za Hrvatsku!

VL
GO
goran2hr
22:54 27.09.2023.

Što su na tom skupu o migracijama kazali EU pučani Vučić i Izetbegović?

VL
GO
goran2hr
22:52 27.09.2023.

Ovo što sada doživljavamo je - "EUropski odgovor na migracije". Nešto u praksi dokazano kao loše. Treba nam hrvatski odgovor na migracije, tj. ne puštati migrante da prijeđu našu granicu. Zapadnjaci ako ih žele, mogu po njih poslati avione, brodove, pedaline.

VL
DU
Deleted user
00:38 28.09.2023.

Oni se svi hvale da su Pucke stranke. Oni su samo stranke -a za puk ih uopce nije briga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.