Humanitarni koncert

Skupili 7000 kuna za dva bolesna dječaka

klenovnik (1)
Ljiljana Risek
22.12.2010.
u 11:48

Posjetitelji su obiteljima Nikole Telebara i Martina Bunića darovali 6000 kuna, a još tisuću kuna za njih je skupila Udruga oboljelih od karcinoma pluća "Kaj sad?“

 KLENOVNIK – Više od 350 mještana Klenovnika i okolice u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole grofa Janka Draškovića puna su dva sata pratili bogat program božićnog humanitarnog koncerta „Darujmo srcem“, što ga je organizirao KUD Klenovnik. Posjetitelji su i ovaj put pokazali da suosjećaju s potrebama bolesnih, pa su, umjesto ulaznice, ostavljali dobrovoljne novčane priloge. Time su pomogli obiteljima Nikole Telebara i Martina Bunića, dječaka s posebnim potrebama, koji od rođenja trebaju pojačanu tuđu pomoć i njegu.

Skupljeno je 6000 kuna, a još tisuću kuna dječacima je, uime Udruge oboljelih od karcinoma pluća „Kaj sad?“, darovala njena dopredsjednica Štefanija Pintarić. U bogatom programu nastupili su zbor i tamburaši KUD-a Klenovnik, Sandra Šincek, Lucija Job, Ivanečki djevojački kvintet pod vodstvom Nade Peček, Ela Canjuga i vokalni djevojački sastav Gloria, Brass kvintet iz Lepoglave te gošća večeri Danijela Pintarić. Božićne čestitke publici uputili su predsjednik KUD-a Ivan Milešić i klenovnički načelnik Izidor Gladović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije