Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMPRESIVNA KOLEKCIJA
Povratak na članak

Slavonac ima 200 starih gramofona, kasetofona i radija. Svi su u funkciji!

Dio eksponata iz bogate Hellerove zbirke može se razgledati na izložbi u brodskoj Gradskoj knjižnici

Komentari 2

JO
JOZO
11:48 23.07.2023.

Imam dobar HI-FI uređaj iz 1976.g original Japanac SANYO koji nikad do sada nije riknuo. Kad radi iz elektronike izlazi miris kao da je novi. Uspoređujem LP od ABBA- e sa ploče i digitalizirani. Ovaj analogni je daleko topliji, ugodnijii i sa više harmonika.

VL
NO
nordic
12:22 23.07.2023.

I ja imam puno ploča, kazeta, cd-i. Puno su mi značile, volim ih al zauzimaju mi veliki prostor. Ja bi nekom to prodao ne zbog zarade, nego da će ih netko čuvati, slušati itd. Jer stvarno ima pravo, kad je o zvuku riječi i to fizički posjedovat i navit. Da sam tu, otišao bi na izložbu. Veliki pozdrav iz Frankfurta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.