Završena izgradnja

Slavonski Brod dobio prvu Bolničku polikliniku

Opća bolnica,dr.Josip Benčević,Slavonski Brod
Ivica Galovic/PIXSELL
10.12.2014.
u 15:47

Gradila ju je osječka "Gradnja" sustavom "ključ u ruke", a radove vrijedne 43 milijuna kuna financirali su Ministarstvo zdravlja, Brodsko-posavska županija i sama bolnica iz decentraliziranih sredstava i kredita.

Nakon tri godine izgradnje, u Slavonskom Brodu dovršena je zgrada Poliklinike Opće bolnice dr. Josipa Benčevića. Poliklinika se prostire na 5700 četvornih metara korisne površine, čime su raspoloživi kapaciteti bolnice povećani za 21 posto.

Gradila ju je osječka "Gradnja" sustavom "ključ u ruke", a radove vrijedne 43 milijuna kuna financirali su Ministarstvo zdravlja, Brodsko-posavska županija i sama bolnica iz decentraliziranih sredstava i kredita. Imat će ukupno deset odjela na tri kata te 84 nove specijalističke ambulante.

- Izgradnjom Poliklinike, bolnica će dobiti suvremene prostore za djelatnike, ali prije svega za potrebe bolesnika, koji će sada imati još bolju zdravstvenu skrb – poručili su iz brodske bolnice. Svečano otvorenje zakazano je za subotu, 13. prosinca u 15.45 sati, a prisustvovat će mu i predsjednik Ivo Josipović.

>>Mornar najavio osnivanje osmog hrvatskog sveučilišta u S. Brodu

>>Slavonski Brod jedan je od najuspješnijih gradova u borbi protiv ovisnosti

Komentara 1

KA
karlodrago
18:07 15.12.2014.

Jeli Josipović bio kao predsjednik ili u privatnom posjetu u kampanji i na čiji račun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije