Sukob mladića zamalo završio tragičnim posljedicama

Slavonski Brod: Hicima iz zračne puške pogodio 17-godišnjaka

puška
Policija
31.12.2009.
u 13:13

Trojica mladića , od kojih dva 17-godišnjaka i i jedan 18-godišnjak, došli su u srijedu navečer oko 22.30 sati pred kuću 21-godišnjaka pozivajući ga na izravni fizički sukob.

SLAVONSKI BROD - Iz još neutvrđenih razloga sukobili su se mladići u dobi 21, 18 i 17 godina, a samo igrom slučaja izbjegnute su tragične posljedice. Naime, trojica mladića , od kojih dva 17-godišnjaka i i jedan 18-godišnjak, došli su u srijedu navečer oko 22.30 sati pred kuću 21-godišnjaka pozivajući ga na izravni fizički sukob.

Nažalost, na tu nijhovu provokaciju 21-godišnjak je nasjeo, izišao iz kuće sa zračnom puškom iz nje ispalio više hitaca (tzv.diabola), od kojih je nekoliko pogodilo 17-godišnjaka u glavu, ruku i nogu.

Ozlijeđeni je mladić hitno prevezen u bolnicu, ali njegove ozljede nisu bile životno opasne. Policajci su uhitili 21-godišnjaka a alktotestom je utvrđeno da je u krvi imao 1,75 promila.

Zračna je puška od njega oduzeta, a bit će i kazneno prijavljen zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom. Preostali mladići prekršajno će odgovarati zbog kršenja javnog reda i mira.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
16:33 31.12.2009.

DucMan,oprostite našem mladom novinaru,što nije bio u ratu,pa tako ni ne može razlikovati zračno oružje od lovačkog

IZ
izbrisan
17:44 31.12.2009.

Wow,koje zracne puske!!!!!! Borise,hajde reci nam kako si postao novinar?

Avatar DucMan
DucMan
15:57 31.12.2009.

Prvo da se pridružim pohvalama novinarima zbog slike. Svaka čast, da je onaj tko je to radio mrvicu nesposobniji, vjerojatno bi gledali sliku tenka. Ova trojca \"hrabrih\" su dobila manje nego što su zaslužila. Toliko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije