Ivan Penava i David Vlajčić

Službeno vozilo Grada Vukovara parkirali na zelenoj površini

Penava
Čitatelj
15.10.2024.
u 14:19

Ukoliko ste običan građanin i parkirate automobil na zelenu površinu vrlo vjerojatno kako možete očekivati da dobijete kaznu od komunalnog redara ili pak policije. Međutim, ako ste političar ili gradonačelnik onda o tome ne morate brinuti i možete se parkirati bilo gdje pa i na zelenoj površini.

Primjer toga mogao se vidjeti danas u Vukovaru kada je službeni osobni automobil Grada Vukovara, na kojega 24 sata dnevno pravo ima gradonačelnik Vukovara Ivan Penava, kako je parkirano na zelenu površinu u Županijskoj ulici. Riječ je o automobili Opel Insignia registarskih oznaka VU 156 DU s kojim upravljaju gotovo uvijek sam Penava ili pak službeni vozač

Fotografija je zabilježena danas, oko 10.30 sati, kod parkinga u Županijskoj ulici, nedaleko od Palače pravde, vukovarske bolnice i Ekonomske škole. Vozilom je upravljao sam Penava, a uz njega je u vozilu bio i nedavno imenovani državni tajnik David Vlajčić. Njih dvojica su nakon što su se parkirali na zelenoj površini uputili prema obližnjem kafiću Riverside koji se nalazi na samoj obali Dunava. Uz službeni automobil Grada Vukovara na zelenoj površini bila su parkirana još dva osobna automobila za koje ne znamo tko su im vlasnici-  

Vjerujemo kako je osnovni razlog parkinga činjenica da se na parkingu nije moglo pronaći slobodno parking mjesto ali to Penavu, kao niti bilo koga drugoga, ne amnestira. S istim problemom u Vukovaru, posebno u prijepodnevnim satima, suočava se veliki broj građana s obzirom da su u središtu grada kao i samoj Županijskoj ulici sjedišta niza gradskih i državnih institucija ali i brojni poslovni prostori, kafići i slično. Radi toga vrlo često se ogu vidjeti vozači kako kruže parkingom čekajući neko slobodno parking mjesto. Službeno vozilo Grada Vukovara na zelenoj površini bilo je parkirano nekih pola sata poslije čega ga više nije bilo na tom mjestu.  

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar kenshi
kenshi
15:08 15.10.2024.

Na balkanu zelene površine se koriste kao odlagalište otpada ili parking mjesta.

Avatar Mudlin
Mudlin
14:31 15.10.2024.

A da je bil auto od nekog druga iz partije, garant o tomu ne bi bilo tu u ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije