OČEVID U TIJEKU

Smrtno stradao pripadnik Hrvatske vojske izvan službe na području Zagrebačke županije

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
16.07.2021.
u 17:58

Ministar obrane s djelatnicima Ministarstva i Hrvatske vojske izražava žaljenje zbog nesretnog događaja i sućut obitelji, navodi se u priopćenju.

Na području Zagrebačke županije u petak je pronađen smrtno stradali pripadnik Oružanih snaga Republike Hrvatske, a kako je izvijestilo Ministarstvo obrane, smrtno je stradao izvan službe.

Očevid je u tijeku, djelatnici policije, Vojne policije i Državnog odvjetništva utvrđuju okolnosti nesretnog događaja.

Ministar obrane s djelatnicima Ministarstva i Hrvatske vojske izražava žaljenje zbog nesretnog događaja i sućut obitelji, navodi se u priopćenju. 

Komentara 4

KO
kokomir
20:18 16.07.2021.

Opet?? Pa sta rade tim ljudima u vojsci?

DU
Deleted user
23:35 16.07.2021.

Ovo je vec alarmantno!!! Naravno nikada necemo doznati…al svi mislimo na isto. Cjepivo.

OB
Oblivion
20:57 16.07.2021.

Da li je koji ministar izrazio šučut zatrpanim radnicima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije