Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na WhatsApp ili mail

Snimili ste nešto važno? Smiješno? Čudno? Podijelite s drugima, pošaljite nam svoj video

piletina
27.09.2023.
u 09:26

Svoje priče, fotografije i videozapise možete nam poslati na email adresu dojavi@vecernji. net ili pak na broj mobitela 091 6300 147

Svakog se dana diljem zemlje događaju tisuće važnih stvari. Zabrinjavajućih, uznemirujućih, onih koje čude, koje treba raspraviti, ili one koje nasmijavaju. Ako se nađete u pravo vrijeme na pravom mjestu i uspijete ih zabilježiti, pošaljite nam snimku.

Podijelite ju s nama, a mi ćemo se potruditi doznati cijelu priču i objaviti je kako bi naši sugrađani bili informirani, kako bismo stvari promijenili na bolje, istražili, pitali koga treba. Ili kako bismo samo nasmijali. 

Svoje priče, fotografije i videozapise možete nam poslati na email adresu dojavi@vecernji. net ili pak na WhatsApp na broj 091 6300 147.

Veselimo se budućoj suradnji!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije