PROŽIVLJAVALE HOROR

Srpska policija traga za monstrumom koji je zlostavljao ženu i kćer

Foto: MUP Srbija
28.03.2023.
u 10:30

Susjedi su rekli da su se iz stana često čuli 'čudni' zvukovi, te da su već prijavljivali Pašajlića za obiteljsko nasilje, no policija nije uspjela ući u stan pa ništa po tom pitanju nije napravljeno

Srpski MUP objavio je danas na svojim stranicama da traje potraga za Urošem Pašajlićem (1985) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio kaznena djela nasilje u obitelji, zapuštanje i zlostavljanje maloljetne osobe te kršenje obiteljskih obaveza. Građane mole da prijave policiji na broj 011 2751 630 ukoliko ga negdje primijete.

Podsjetimo, prema srpskim medijima, I.L., nevjenčana supruga Pašajlića, 19. ožujka uspjela je pobjeći iz stana i s vidnim ozlijedama na licu prijaviti beogradskoj policiji nasilje u obitelji. Službenici su se odmah zaputili u stan, no u njemu su našli samo osmogodišnjakinju, Pašajlić je već pobjegao.

Dijete je bilo zatočeno u stanu, pothranjeno i zlostavljano. Susjedi su rekli da su se iz stana često čuli 'čudni' zvukovi, te da su već prijavljivali Pašajlića za obiteljsko nasilje, no policija nije uspjela ući u stan pa ništa po tom pitanju nije napravljeno. 

Pašajlić je, prema srpskim medijima, osim za nasilje u obitelji, bio prijavljivan i za kaznena djela vezana uz drogu.

VIDEO Terapeutkinja podijelila veliku pogrešku koju mnogi parovi rade: 'Ona uništava vašu vezu'

Komentara 1

SH
Shorv600
12:31 28.03.2023.

A vidi sunce mamino,svakome je rekao dobar dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije