Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSJEDI NA NOGAMA
Povratak na članak

Srpski mediji: Policija ima novi trag u nestanku malene Danke, zato je obustavljena potraga

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Prema neslužbenim informacijama portala Nova.rs, MUP ima tragove koji su istragu odveli dalje od mjesta nestanka djevojčice te se policijske jedinice usmjeravaju prema tim tragovima.

Komentari 4

Avatar Marko
Marko
23:15 27.03.2024.

Prave se da su otišli da otmičar izađe iz zemunice

VL
BA
Barba56
06:36 28.03.2024.

Pa i meni bi bio sumnjiv ovaj auto . Ako nema nista sa otmicom zasto se ne javi u policiju . Dovoljno je da objasni da li je slucajno tu prosao , da li je kod nekoga bio . Ako susjedi ne poznaju taj auto u njihovom mjestu treba provjeriti sve te po Srbiji koji posjeduju tu marku auta .

VL
DU
Deleted user
15:27 28.03.2024.

Sve e to sumnjivo sa majkom.

VL
Avatar Naravno
Naravno
09:48 28.03.2024.

Kafanska priča da dete ima daunov sindrom . I da su roditelji u pritvoru . treba sačetati šta će istraga pokazatistraga pokazati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.