pola meni, pola tebi

Stali na kraj svodniku i ženi koju je podvodio za 100-injak eura

prostitucija
AFP
22.05.2010.
u 12:23

Kada bi potencijalni klijenti nazivali, on bi se javljao na telefon i dogovarao cijenu. Njezinim passatom bi je prevezao do dogovorenih mjesta, a potom bi dolazio po nju. Za to bi dobivao polovicu zarađenog novca.

ZAGREB - R.B. (32), poznatog otprije po sličnim nedjelima, policija sumnjiči da je podvodio 32-godišnju V.G., također policiji poznatoj po sličnom, unazad šest mjeseci na zagrebačkom području.

Kada bi potencijalni klijenti nazivali, on bi se javljao na telefon i dogovarao cijenu. Obično bi to bila "standardna", ona od 100 eura. Kada bi dogovor pao, njezinim  passatom bi je prevezao do dogovorenih mjesta, poput hotela u Trnju, te bi, nakon što bi ona pružila uslugu klijentima, dolazio po nju.

Za to bi dobivao polovicu zarađenog novca.

Osumnjičena je, uz prijavu za prekršaj protiv javnog reda i mira, odvedena na Dežurni odjel Prekršajnog suda, a protiv osumnjičenog podignut će se kaznena prijava za podvođenje redovnim putem.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
14:31 22.05.2010.

neka se ljudi sexaju kako žele ,barem uživaju ili u orgazmu ili u novcu uglavnom užitak je obostran ,a to što nas sa oproštenjem jebu političari nikom ništa ,njih zatvorite ,a ne dobijaju još oni i povlaštene dodatke...jebati ,a ne ne najebati to je kriminalna radnja u svakom slučaju

OB
-obrisani-
15:37 22.05.2010.

prostituciju treba legalizirati čim prije!uvjetovati obavezne ginekološke preglede iznajmljivati prostore i oporezivati što PDV-om što porezom na godišnju dobit!zašto bi mi koji radimo samo punili državni proračun!prostitucije je bilo i bit će je legalizirali mi nju ili ne!ovako samo otvaramo prostor kriminalu i ilegalnoj zaradi!

DO
donat191056
17:57 22.05.2010.

Žena koja naplaćuje seksualne usluge da bi prehranila svoju djecu ne mora biti automacki i prostitutka jer zašto bi majka bila u sukobu sa zakonom ako su joj država i društvo ostavili kao jedinu mogućnost zarade za život prodaju seksualnihih usluga. Prava majka će sve učiniti da zaštiti živote svoje djece. Žalosno je ali istinito da je sve više majki koje prodajom seksualnih usluga, riskiranjem vlastitog života mogu namaknuti osnovna sredstva za život svoje obitelji. U takvim slučajevima odgovorno društvo je dužno pružiti pomoć iz sredstava solidarnosti i pronaći radno mjesto, a ne kažnjavati. Najlakše je kazniti, a što onda, ponovo prepustiti ulici. To je licemjerstvo. To nije odgovorno društvo. Takvu vlast treba kazniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije