Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŠARMANTNA GARSONIJERA'

Netko prodaje stan u centru Zagrebu za 40.000 eura, ali ima samo 9 kvadrata

Ključ u bravi
Foto: Pixabay
20.08.2023.
u 13:33

Prodavač navodi da se "šarmantna" garsonijera nalazi na trećem katu zgrade bez lifta koja je nakon potresa dobila zelenu naljepnicu

Tržište nekretnina već godinama raste i ne pokazuje znakove usporavanja, od čega neki profitiraju, no većina muku muči s rješavanjem stambenog pitanja. Sve manji stanovi prodaju se i iznajmljuju po sve većim cijenama, a možda i vrhunac tog procesa pojavio se nedavno u oglasniku.

Netko prodaje stan u Zagrebu u Mihanovićevoj ulici po cijeni od 40.000 eura. Odlična prilika, pomislit će neki, no kao i obično, postoji 'kvaka'. Radi se zapravo ne o stanu već o sobi od 9 m². "Uređena je kao funkcionalna mini garsonijera, idealna za udoban život u samom centru grada" navodi se u oglasu.

Prodavač navodi da se "šarmantna" garsonijera nalazi na trećem katu zgrade bez lifta koja je nakon potresa dobila zelenu naljepnicu, te da je u planu obnova stubišta na kojemu su "vidljiva oštećenja žbuke", piše u Index oglasima.

"Odvojeni WC koristi se zajedno s još jednim stanom. Drugi stan koji koristi WC je trenutno u fazi gradnje vlastitog WC-a, tako da bi ovaj pripadao samo ovoj garsonijeri" otkrili su vlasnici. Postoji mogućnost korištenja zajedničkog spremišta u podrumu, a naglasili su i da je vlasništvo "uredno, 1/1". 

Garsonijera se sastoji od fotelje na razvlačenje, kuhinje sa sudoperom i malim električnim štednjakom te kredencima, jednog ormara, tuš kabine i malene vešmašine.

Ključne riječi

Komentara 17

PV
prcko.vita
14:18 20.08.2023.

40000 za 9m3, znači kvadrat košta 5 tisuća eura, pa dobro kako vas nije stid i sramota, pa ne prodajete nekretninu u Burundiju niti u Kongu, nego u Zagrebu, u Hrvatskoj, u najljepšoj zemlji na svijetu, u kojoj jedino nema mjesta i života za domaće Hrvate, u kojoj se radi i robuje za pišljivih 700-800 eura mjesečno a cijene hrane su među najvećima u svijetu. Dakle, molim da se korigirate i ispravite cijenu na 80000 eura, jer ovih 40000 eura je uistinu bagatela. Cijena kvadrata u Hrvatskoj mora biti 10000 eura a ne 5000 eura.

IO
iolio
13:58 20.08.2023.

Kako ga nije sramota to prodavat, on još mora nekom platit da tamo živi od sramote od te šupe.

EF
Efendi
18:22 20.08.2023.

Sarmantno skladiste! Nudim 400 €.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije