Starac ozlijeđen zbog nestručnog rukovanja plinskom bocom

plin
Arhiva VL
20.09.2009.
u 12:17

Kako nije mogao zapaliti plin, starac (85) je s boce skinuo regulator, te je plin ušao u prostoriju. Plin je potom zapalio otvorenim plamenom.

Ivan Županić (85) iz Petrijanca ozlijeđen je danas oko podneva u kuhinji svoje kuće u kojoj je živio sam u Butini u Petrijancu, nedaleko Varaždina.

Kako doznajemo, starac je nestručno rukovao plinskom bocom koja je eksplodirala. Naime, kako nije mogao zapaliti plin, s boce je skinuo regulator, te je plin ušao u prostoriju. Plin je potom zapalio otvorenim plamenom, a u eksploziji su oštećena stakla i rolete, te je uništen inventar u kući.

Eksplozija je prilično odjeknula u njegovoj ulici, te su mještani dotrčali da vide što se dogodilo. Pozvali su Hitnu pomoć, a ubrzo je stigla i policija.

Starac je odvezen u varaždinsku bolnicu gdje su mu liječnici sanirali ozljede, nakon čega je pušten kući. Policija i dalje obavlja uviđaj i utvrđuje sve okolnosti oko eksplozije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije