čakovec

Starica policiji predala puškomitraljez i 200-tinjak komada streljiva

oružje
Foto: PU splitsko-dalmatinska
15.04.2015.
u 10:44

Policija podsjeća da akcija "Manje oružja - manje tragedija" još uvijek traje, pa građani bez sankcija mogu predati oružje koje su nezakonito držali

Starija žena predala je jučer u Čakovcu Policijskoj upravi međimurskoj 211 komada streljiva, osam spremnika za automatsku pušku i laku strojnicu, odnosno puškomitraljez. Oružje je preuzeo službenik za protueksplozijsku zaštitu.

Policija podsjeća da akcija "Manje oružja - manje tragedija" još uvijek traje, pa građani bez sankcija mogu predati oružje koje su nezakonito držali.

– Protiv njih neće se pokretati prekršajni ni kazneni postupak – kažu u PU međimurskoj i pozivaju građane da oružje i eksplozivna sredstva ne donose sami u policijske postaje, već da nazovu broj 192 ili najbližu postaju.

>> Puške i bombe ‘čuvao’ i u bačvi i psećoj kućici

Komentara 2

HR
hromcan
21:19 15.04.2015.

to je za svaku pohvalu

HR
hromcan
21:19 15.04.2015.

to je za svaku pohvalu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije